ESR ESCAPE ROOM

by admin

Avem vești interesante! După succesul extraordinar de anul trecut, suntem încântați să anunțăm că ESR Escape Room pornește din nou la drum, și de data aceasta se îndreaptă către Constanța pentru Congresul Național SRIM din 2024!

Societatea Europeană de Radiologie (ESR) și Societatea Română de Imagistică Medicală (SRIM) colaborează pentru a aduce această activitate interactivă și palpitantă la congresul din Constanța, oferind participanților oportunitatea de a se implica în domeniul nostru într-un mod unic și distractiv. Organizată de Young Radiologists de la Charité Berlin în colaborare cu ESR, ESR Escape Room promite o nouă rundă de distracție plină de adrenalină.

Intră în pielea rezidenților în radiologie pe timpul turei de noapte la Urgențe și pornește într-o cursă de 20 de minute plină de adrenalină. Până la 5 participanți pot face echipă pentru a intra în provocarea, concurând împotriva cronometrului pentru a diagnostica pacienții și a salva vieți înainte de expirarea timpului.

Grăbiți-vă, sunt premii grozave pentru echipele care rezolvă cazul cel mai rapid!

Rezervați-vă locul la Welcome Desk-ul Escape Room de lângă Sala Atena, la Nivelul 0, și creați amintiri care vor dura o viață întreagă.

Nu ratați această oportunitate! Pentru mai multe detalii, faceți clic aici.

ESR Escape Room este susținută de Siemens Healthineers.

Societatea de Radiologie şi Imagistică Medicală din România(SRIM)

CUI 7512326

București, sector 1, Șos. Fundeni, nr.258, A/D1 (Inst. Clinic Fundeni-Radiologie)

[email protected]

+(4)021-318.07.01

+(4)0723.532.620